WooCommerce

Som experts en la plataforma d'eCommerce més utilitzada

WooCommerce és ja la plataforma d’eCommerce més usada al mercat i nosaltres hem estat testimonis del seu creixement. Gairebé la meitat dels nostres projectes actuals són botigues online on contenen funconalitat de venda d’algun tipus: subscripcions, pagament per servei, drop-shipping, botiga estàndard o crowdfunding. Per a tots aquests casos i molts d’altres, WooCommerce és la nostra eina escollida.

Hem programat botigues online de totes les mides: des de petits negocis artístics que venen quantitats limitades d’un producte, fins a botigues amb centenars de prodcutes i una altíssima inversió en marketing per captar milers de clients cada dia arreu del món. Integrem plataformes de pagament de tot tipus i sistemes d’enviament avançats, condicionats per país, pes o volum. Si el teu negoci necessita una botiga online, parlem.

 

WooCommerce

Somos expertos en la plataforma de eCommerce más usada del mundo

WooCommerce es ya la plataforma de eCommerce más utilizada del mercado, y nosotros hemos sido testigos de su crecimiento. Casi la mitad de nuestros proyectos actuales son tiendas online o contienen funcionalidades de venta de algún tipo: suscripciones, pago por servicio, drop-shipping, tienda estándar o crowdfunding. Para todos estos casos, y otros, WooCommerce es nuestra herramienta elegida.

Hemos programado tiendas online de todas las dimensiones: desde un pequeño negocio artístico que vende cantidades limitadas de un producto, hasta tiendas con cientos de productos, y una altísima inversión en marketing para captar miles de clientes al día en todo el mundo. Integramos plataformas de pago de todo tipo y sistemas de envío avanzados, condicionados por país, peso o volumen. Si tu negocio necesita venta online, hablemos.

contacta rápidamente

    Me llamo y mi email es

    Y me gustaría hablar con vosotros de

    dinos hola!

    +34 931 720 287

    info@omitsis.com