Manteniment

Un sistema avançat com WordPress necessita que algú expert s’encarregui de que segueixi funcionant de forma òptima

Les webs d’avui en dia són màquines virtuals complexes que disten molt de les antigues pàgines estàtiques on res canviava i el marge de complicació era molt baix o inexistent. Gràcies a això podem tenir webs amb funcionalitat i aspecte excel·lents, però com tota màquina, necessita que algú s’encarregui de que segueixi funcionant de forma òptima.

WordPress és un sistema molt popular i en constant evolució, amb un ritme d’actualització molt alt. Hi ha una versió major cada 3 mesos aproximadament, i sub-versions de seguretat crítiques gairebé de forma setmanal. El risc de no mantenir WordPress i els Plugins actualitzats és molt elevat. Aquestes són algunes de les conseqüències que podem patir amb una web desactualitzada:

Hacking

Els hackers i bots de malware aprofiten errors i vulnerabilitats per infiltrar-se i inhabilitar la web, robar dades privades, omplir-les de codi maliciós o enviar spam. Qualsevol d’aquests atacs pot provocar, a més del mal funcionament de la web, que els cercadors marquin la web com a maliciosa i evitin que els usuaris arribin a ella.

Incompatibilitats

Un plugin molt desactualitzat probablement deixarà de funcionar correctament per incompatibilitat amb altres elements de la web o externs que sí estiguin actualitzats.

Rendiment i millores

Al no utilitzar les últimes versions de WordPress o els Plugins, no aprofitem tot el potencial, millores i noves funcionalitats que aporta cada nova versió, i acabem estancats en un sistema desfasat.

En cas que no hi hagi una persona amb coneixements tècnics dedicada a fer-ho, recomanem contractar un dels nostres serveis de manteniment.

contacta rápidamente

    Me llamo y mi email es

    Y me gustaría hablar con vosotros de

    dinos hola!

    +34 931 720 287

    info@omitsis.com