Nuestros Clientes

 • Ha estat un plaer treballar amb Artesans per desenvolupar la nostra nova web de lloguer d’espais. Molt professionals, alta capacitat tècnica, adaptabilitat al client i gran capacitat de resposta. Totalment recomanables.

  Laura Ferrer – Universitat Pompeu Fabra

 • Ha sido un placer trabajar con Artesans para desarrolar nuestra nueva web de alquiler de espacios. Muy profesionales, alta capacidad técnica, adaptabilidad al cliente y gran capacidad de respuesta. Totalmente recomendables.

  Laura Ferrer – Universitat Pompeu Fabra

 • Quan treballes amb la web de la teva empresa és molt important tenir al costat algú que t’ajudi a formular i respondre les preguntes importants. Si, a més, aquest algú és de tracte cordial i proper, tot és molt més fàcil per als que treballem amb Internet però desconeixem els seus llenguatges i potencialitats. Tot això, una bona dosis de paciència i resposta immediata als nostres problemes, ens ho ha donat Artesans.

  Manel Miró - STOA

 • Cuando trabajas en la web de tu empresa es muy importante tener al lado a alguien que te ayude a formular y responder las preguntas importantes. Si además, este alguien es de trato cordial y cercano, todo es mucho mas fácil para los que trabajamos con Internet pero desconocemos sus lenguajes y potencialidades. Todo esto, una buena dosis de paciencia y respuesta inmediata a nuestros problemas, nos lo ha dado Artesans.

  Manel Miró - STOA

contacta con nosotros

Me llamo y mi email es

Y me gustaría hablar con vosotros de

dinos hola!

+34 931 720 287

info@omitsis.com